Nazad
Srbija
Crna Gora
Održan prvi Elite Model Look Boot Camp u Srbiji

Održan prvi Elite Model Look Boot Camp u Srbiji

Agencija Models Inc. organizovala je u beogradskom hotelu Envoy prvi Nacionalni Elite Model Look Boot Camp, a po uzoru na Svetski EML Boot Camp koji se održava u nedelji pred svetsko finale ovog modnog izbora.

Mentor prvog srpskog EML Boot kampa bila je Danijela Dimitrovska Amidžić, a u timu predavača našli su se i Nenad Janjatović, jedan od osnivača online magazina Buro, Marija Đurovski, holistički nutricionista Housewife Detox, Jovanka Vajagić, joga instruktorka, Nadica Lekić, šminkerka, kao i digitalna pobednica Elite Model Look-a Srbija, influenserka Jana Dačovic. Ona je govorila o novom momentu u modelingu koji zahteva aktivnost na društvenim mrežama.Učesnici EML Boot Camp-a i finalisti Elite Model Look takmičenja su sa posebnom pažnjom ispratili predavanje glumice Jelisavete Orašanin. Ona je mladim devojkama i momcima govorila o važnosti javnog i scenskog nastupa, a potom im je otkrila par trikova o razbijanju i prevazilaženju treme.

Cilj Boot Campa-a u Beogradu bio je da upozna Elitove finaliste sa svim što ih čeka u modnoj industriji, kao i da ih spremi za Proglašenje pobednika i Svetsko Finale.

Tim povodom u saradnji sa hotelom Envoy i Marijom Đurovski organizovan je ručak na kom su prisustvovala najuticajnija imena srpske modne scene, gde su direktorke Models Inc. agencije Danijela Dimitrovska Amidžic i Mirjana Udovičić predstavile finaliste i digitalnu pobednicu Janu Dačović.

Finale izbora Elite Model Look 2019 Srbija održaće se u utorak 24.septembra, u emisiji AmiG show, kada će uživo biti proglašeni pobednici.