Nazad
Srbija
Crna Gora
ODABRANA POBEDNICA IZBORA ELITE MODEL LOOK 2021 MONTENEGRO!

ODABRANA POBEDNICA IZBORA ELITE MODEL LOOK 2021 MONTENEGRO!

Anja Kojičić (17) iz Podgorice, nacionalni je pobednik izbora Elite Model Look2021 i takmičiće se na Svetskom EML Finalu.

 

U susret velikom jubileju, ove godine, u skladu sasituacijom izazvanom pandemijom, svetsko Elite Model Look 2021 finale održavase u digitalnoj formi.

Nacionalni pobednici prisustvovaće virtualnim/zoom kastinzima sa Elitovim agentima i skautima iz celog sveta gde će bitiodabrano  top 15 svetskih finalista u kategoriji modela (10 devojaka + 5mladića) i top 5 Digital Creator svetskih finalista.

Oni će učestvovati u prestižnom mentorskom programu (virtualnom Boot Camp-u) sa Elitovim direktorom edukacije, top modelom Coco Rocha, koja će ih sprovesti kroz sve faze procesa formiranja top modela. 

Po završetku kampa biće proglašeni pobednici Svetskog Izbora Elite Model look za 2021!

 

Uz moto agencije Elite Model Management za ovu godinu: “Postoji više od jednog načina da budeš lep…, postoji više od jednog načina dabudeš uspešan…,postoji više od jednog načina da vidiš svet.., ali postoji samojedna Sindi, postoji samo jedna Kendal, postojiš samo jedan TI! Budi svoj, budi poseban, to je tvoja SUPER MOĆ da osvojiš svet!”, Models Inc. EML Montenegroželi puno uspeha Anji na predstojećem izboru!