VESTI

Srpski English

FOLLOW US ON TWITTER

LIKE US ON FACEBOOK

POBEDNICI EML17 IZBORA SU DAVID I ALEKSANDRA!

Aleksandra Milković i David Đorđević pobednici su domaćeg izbora za Elitovo lice 2017. godine. Oni će predstavljati Srbiju krajem novembra na prestižnom svetskom izboru koje se ove godine održava u Milanu. 
Prvi deo finala je održan 20. juna u prelepom ambijentu hotela Envoy, dok je sam čin proglašenja pobednika iste večeri bio na TV Pink, u emisiji AmiG Show. Četrnaest devojaka i mladića koji su se našli u finalu ocenjivao je sedmočlani žiri, na čelu sa Monikom Kielczewskom, internacionalnim skautom Elite-a. Ostali članovi žirija bili su modni kreatori Suzana Perić i Bata Spasojević, čije kreacije su finalisti i nosili, zatim Snežana Dakić, urednica Ženske TVNikola Golubović, glavni i odgovorni urednik magazina Hello!, kao i Mirjana Udovičić i Danijela Dimitrovska Amidžić, vlasnice agencije Models Inc. - Elite Model Look.
7 mladića koji su uspeli da u veoma jakoj konkurenciji izbore mesto u finalu su David Đorđević, Ognjen Đulinac, Marko Petković, Aleksandar Vukota, Veljko Lilić, Miloš Todorović i Dušan Bojković.
U konkrenciji devojaka podjednako je bilo teško doći do finala. U tome su uspele Anđela Calić, Aleksandra Milković, Ana Komosar, Katarina Mićić, Valentina Ćoso, Ivana Matejić i Sara Alexandra Kovačević Zegarra.
Nakon završetka oficijalnog dela u hotelu Envoy, finalisti su se uputili u Šimanovce gde ih je očekivalo snimanje emisije "AmiG show".
Na kraju večeri, popularni glumac Vuk Kostić i Elite International Scout, Monika Kielczewska, proglasili su pobednike EML Serbia 2017 - Davida Đorđevića i Aleksandru Milković.
Models Inc